Aankomst in Cuzco
Blijf op de hoogte en volg Jolanda
15 November 2012 | Peru, Cuzco
Vanavond staat er soep op het menu. En op tijd naar bed.
Vandaag heb ik nog een dagje vrij. Dus ruim de tijd om Cuzco een beetje te ontdekken. Ik begin de route met een echte koffie bij Starbucks, een goed begin. Het zonnetje schijnt heerlijk vandaag dus ook nog heerlijk in het park gezeten op een bankje. Er begon gelijk een man tegen me te praten. Geprobeerd een gesprekje in het Spaans aan te gaan. En het lukte aardig. Cuzco is echt een stad met heel veel toerisme. Er is ook een Hollands restaurant hier waar je friet met een kroket kan eten. Rond de plaza zijn heel veel restaurantjes en winkels maar deze zijn door de hoeveelheid aan toerisme ook heel erg duur! Om 1 uur heeft Dolores eten, soep vooraf en rijst met vlees ertussen erna. Ze kan goed koken! De neef van Dolores en ook een meisje uit de US eet mee. Zij logeert bij de zus van Dolores en haar zoon maar die is een weekje naar Lima. In de middag naar een internet café geweest, nog wat boodschappen gedaan en wat rondgewandeld. Door al die mooie hele oude straatjes, prachtig! Veel steile smalle straatjes. Om 8 uur vanavond eten we weer hetzelfde, rijst met vlees er tussen. Maar het smaakt weer. Enrique heeft me gesmst dat ik vanmiddag verwacht wordt om 3 uur bij het project corazon, spannend!
15 November 2012 - 22:34
Cora:
Gaaf zus!!!
Veel liefs
Cor@ -
16 November 2012 - 07:40
Caro:
hey jol, leuk om te lezen! xx -
16 November 2012 - 10:28
Marije:
Leuk jol succes nog daar en genietse liefs Arjan en Marij -
23 November 2012 - 20:46
Tante Coby:
We zijn in gedachten vaak bij je en genieten erg van je reis verslagen.
Ik ga nu even een mail sturen. Liefs